🔰‍ پیام تبریک دکتر الهه عزتی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

♻️ دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در پیامی، روز جهانی بهداشت محیط را به فعالین این عرصه تبریک گفت.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

امروزه دستيابی به يك زندگی سالم با اميد به زندگی مطلوب تنها از طريق برخورداری از محيط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم می‌شود.

رسالت مهندسین بهداشت محیط، صیانت از محیط زندگی است و این عزیزان با شناسايی و كنترل عوامل محيطی تاثير گذار بر سلامت، مسئوليت خطيری را با توجه به گسترش روز افزون و تنوع آلاينده‌های محيطی در اجرای رسالت خود بر عهده دارند.

خوشبختانه فعالیت مهندسی بهداشت محیط به عنوان یک فعالیت منسجم، منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامت و علی الخصوص در ایام بحرانی پیشگیری از اپیدیمی کرونا ویروس برای مردم شریف شهرستان بوده که با همت والا و تلاش بی وقفه همکاران در این حیطه، روز به روز درخشش و اثر بخشی بیشتری داشته که برهیچ انسان دوستدار سلامت پوشیده نیست.

با تبريك روز جهانی بهداشت محيط به همکاران ارجمند گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، آرزوی موفقيت برای يكايك خدمتگزاران اين عرصه را از درگاه الهی مسئلت می‌نمایم.

دکتر الهه عزتی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد