🔰 احداث ستاد اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث اسدآباد در ۳ طبقه و به متراژ هزار متر

▪️دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در نشست خبری با خبرنگاران گفت: در دانشکده و به تبع آن در شهرستان ستاد اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث نداشتیم که ستاد فوریت‌ها و پایگاه شماره ۲ شهری در ۳ طبقه و در زمینی با زیربنای ۱۰۰۰ مترمربع در روبروی ناحیه سپاه شهرستان پیش از این کلنگ زنی شده بود که ساخت آن به زودی آغاز می‌شود.

◽️ وی در ادامه گفت: دانشکده علوم پزشکی شهرستان دارای ۲۶۶ دانشجو در سه رشته فوریت‌های پزشکی، پرستاری و بهداشت عمومی بوده که توسعه و افزایش رشته‌های این دانشکده از جمله کارشناسی فوریت‌های پزشکی در برنامه است.

🔹 دکتر عزتی در خصوص پروژه‌های در حال احداث گفت: در سفر ریاست جمهوری به استان همدان ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای دانشکده علوم پزشکی اسدآباد مصوب شد که پایگاه اورژانس جاده‌ای پیرملو و اتاق‌های عمل از جمله پروژه‌هایی است که در سفر ریاست جمهوری برای این طرح‌ها اعتبار در نظر گرفته شد.

🔹 وی در ادامه از افتتاح پایگاه اورژانس جاده‌ای ای پیرملو در ماه‌های آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد برای اتمام در دست پیمانکار است.