🔰 تقدیر ریاست دانشکده از فعالین حوزه سلامت در حادثه مسمومیت خوابگاه دانشگاه سید جمال

♻️ دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به همراه بهمن اشرفیان مدیر حوادث دانشکده و معاونین بهداشت و آموزش و همچنین رئیس دفتر حوزه ریاست از فعالین حادثه مسمومیت خوابگاه دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی تقدیر به عمل آوردند.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، در این مراسم از آقایان؛ دکتر اصغر طاهری به دلیل حضور داوطلبانه در بیمارستان و ویزیت بیماران به عنوان پزشک سوم، سیدحمید فاطمی به علت اطلاع به موقع حادثه به مرکز فرماندهی عملیات بحران دانشکده (EOC) و همچنین خانم‌ها؛ قاسم‌پور و شورچه به دلیل حضور به موقع در تیم واکنش سریع معاونت بهداشت و تریاژ تعداد بالای بیماران این حادثه تقدیر به عمل آمد.

🔹 لازم به ذکر است؛ طی هفته‌های گذشته تعدادی از دانشجویان خوابگاه دخترانه دانشگاه سیدجمال دچار مسمومیت با گاز کربن منوکسید(CO) شده بودند که با اقدام به موقع مجموعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد، مصدومین این حادثه در کمترین زمان درمان شدند.