حضور مشاور اجرایی وسرپرست بودجه و اعتبارات معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و

آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

حضور جناب آقای دکتر تقی ربانی مشاور اجرایی و سرپرست بودجه و اعتبارات معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

❇️ در این جلسه؛ دکتر الهه عزتی ریاست دانشکده، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی، معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی، رئیس بودجه، مدیر مالی و رئیس دفتر حوزه ریاست دانشکده حضور داشتند.

📗به گزارش #روابط_عمومی #معاونت_توسعه، این دیدار به منظور اخذ اعتبارات به معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی وزارت صورت گرفت.

🔹در پایان این بازدید جناب آقای ربانی به همراه ریاست و معاون آموزش تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده بازدیدی از پروژه درحال ساخت دانشکده پرستاری به عمل آوردند و از نزدیک در جریان روند و پیشرفت پروژه قرار گرفتند و دستورات لازم جهت تسریع در روند پروژه از سوی ریاست دانشکده به پیمانکار صادر گردید.

📆 ۴ خرداد ۱۴۰۲

👈 وبدا-اسدآباد؛ رسانه سلامت 👇