تصویر لودر

نام و نام خانوادگی: زهرا رجب زاده

سمت مورد تصدی: کارشناس مواد خوارکی و آشامیدنی

تحصیلات/ مدارک و رشته تحصیلی: کارشناسی علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت

 

نام و نام خانوادگی: سمانه فرجی

سمت مورد تصدی: کارشناس مواد خوارکی و آشامیدنی

تحصیلات/ مدارک و رشته تحصیلی: کارشناسی ارشد علوم مهندسی صنایع غذایی

نام و نام خانوادگی: حسن صفری

سمت مورد تصدی: کارشناس مواد خوارکی و آشامیدنی

تحصیلات/ مدارک و رشته تحصیلی: کارشناس صنایع غذایی

شرح وظایف اداره نظارت بر مواد غذایی:

  • رعایت قوانین و ضوابط در صدور پروانه ها
  • بازدید، بازرسی و نمونه برداری از محصولات تولیدی کارگاه ها و کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی جهت صدور اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (بهره برداری- ساخت – شناسه نظارت- پاسخ به استعلام ها)
  • پاسخ استعلام وزارت صنعت،معدن و تجارت و جهاد کشاورزی از طریق اعزام کارشناس به محل معرفی شده
  • ارسال مدارک تأیید شده جهت صدور یا اصلاح پروانه ساخت به اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
  • بازرسی از کارخانجات تحت پوشش جهت کنترل شرایط حین تولید، انبار،…
  • نمونه برداری از محصولات در حال تولید یا در انبار و ارسال آن به آزمایشگاه کنترل جهت اطمینان از رعایت شرایط مناسب تولید و مطابقت با پروانه ساخت
  • کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی و آشامیدنی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
  • کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
  • کنترل و بهبود شرایط نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
  • کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف و مواد بسته بندی
  • جمع آوری آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
  • همکاری در برگزاری جلسات، سمینارها
  • تأمین سلامت و رضایت مصرف کنندگان مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
  • نظارت بر اجرای ماده ۱۱ قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی (برچسب گذاری)
  • بهره گیری از سیستم کنترل کیفیت HACCP در تدوین سیاست ها و ضوابط کلی در خصوص ایمنی غذا
  • هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین GMP-GHP-HACCP و همکاری های لازم در زمینه اخذ گواهی نامه های فوق
  • رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی
  • تکمیل و ارسال پرونده های متخلفین به مراجع قضایی بر اساس نوع تخلف (دادسرا ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی بهداشتی و دارویی و یا سازمان تعزیرات حکومتی)
  • همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در امر برخورد با تخلفات احتمالی در تولید مواد غذایی و بهداشتی
  • بررسی و پیگیری موارد شکایات واصله به اداره در خصوص عرضه محصولات تقلبی و غیر قابل مصرف
  • معدوم نمودن کالاهای تاریخ گذشته، فاقد مجوز … با توجه به نامه های ارسالی از سوی معاونت غذای سازمان غذا و دارو
  • پایش محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی در سطح عرضه(PMS)
  • ارتقای اطلاعات و توانمندی مسئولین فنی در انجام وظایف
  • همکاری در اطلاع رسانی، آموزش و صدور اعلامیه های لازم جهت بالا بردن آگاهی عمومی در خصوص سلامت مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی (GMP) دانلود فایل
چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا در واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی داخل کشور (PRPs) دانلود فایل
حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات دانلود فایل 
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آب میوه، آب سبزیجات و صیفی جات، نکتار و انواع نوشیدنی، شربت، کنسانتره و پوره دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های گوشتی دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیرگوشتی دانلود فایل
ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی) دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده شیر و فرآورده های لبنی دانلود فایل
ضابطه فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدکننده قند و شکر دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آب نبات دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف دانلود فایل
حداقل ضابطه فنی و بهداشتی مشاغل خانگی دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده فرآورده های کنجدی دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی وآشامیدنی دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کشت و تولید زیست توده اسپیرولینا و فرآورده های رنگی حاصل از آن دانلود فایل
ضابطه ویژگی های پد تمیز کننده دندان دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی وآشامیدنی دانلود فایل

 

راهنمای ثبت نام در سامانه TTAC / IRC:

راهنمای ثبت درخواست منبع داخلی (پروانه تاسیس و بهره برداری) غذا و آشامیدنی دانلود فایل
راهنمای ثبت نام شرکت در سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی دانلود فایل
راهنمای مدیر عامل دانلود فایل
راهنمای ثبت نام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه دانلود فایل
راهنمای ثبت نام و درخواست صلاحیت مسئول فنی دانلود فایل
راهنمای مسئول فنی دانلود فایل
راهنمای ثبت درخواست نام تجاری غذا و آشامیدنی دانلود فایل
چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی

دانلود فایل
چك لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی دانلود فایل

 

فرم های پروانه ساخت:

مدارک لازم جهت صدور پروانه ساخت صنعتی دانلود فایل
مدارک لازم جهت اصلاح و تمدید پروانه ساخت صنعتی دانلود فایل
مدارک لازم جهت صدور پروانه ساخت کارگاهی دانلود فایل
مدارک لازم جهت اصلاح و تمدید پروانه ساخت کارگاهی دانلود فایل
فرم ها و دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی دانلود فایل
مدارک لازم جهت تمديد و اصلاح پروانه ساخت استفاده از ظرفيت خالي براي محصولات خوراكي، آشاميدني دانلود فایل
مدارک لازم جهت صدور پروانه ساخت استفاده از ظرفيت خالي براي محصولات خوراكي، آشاميدني دانلود فایل
پروانه صلاحیت مسئول فنی دانلود فایل

 

شماره تماس اداری: ۰۸۱۳۳۱۱۵۰۱۴