به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسدآباد کارگاه آموزشی با هدف افزایش سطح آگاهی و ارتقا سلامت جامعه در یکی از دبیرستان های شهرستان اسدآباد توسط کارشناسان مدیریت غذا و دارو برگزار شد.
در این کارگاه کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، ضمن آموزش اهمیت تغذیه سالم، تشخیص غذاهای مضر و مفید، فست فودها، برچسب گذاری مواد غذایی داخلی و خارجی و لزوم استفاده از مواد غذایی دارای پروانه بهداشتی ساخت معتبر و همچنین برچسب کنترل اصالت کالا و نحوه تشخیص کالاهای سلامت محور اصلی و تقلبی و رعایت نکات لازم هنگام خرید، جدول نشانگر رنگی تغذیه ای، هرم غذایی و …. سعی بر تفهیم نکات مهم مرتبط با غذا برای افزایش آگاهی و دانش نسل آینده جهت داشتن جامعه ای سالم و پویا داشتند که با استقبال دانش آموزان و در نهایت پرسش و پاسخ به اتمام رسید.
در حاشیه این کارگاه آموزشی پمفلت های تهیه شده توسط کارشناسان دراختیار دانش آموزان قرار گرفت.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد



