تصویر لودر

 برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری و غربالگری سرطان پستان در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد





به‌منظور ارتقای سطح آگاهی بانوان و با هدف ترویج فرهنگ پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، جلسه آموزشی پیشگیری و غربالگری سرطان پستان با همکاری حوزه سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و انجمن خیریه منتظران شهرستان برگزار شد.

 در این برنامه آموزشی، گروهی از بانوان تحت حمایت نهادها و انجمن‌های مردمی شامل کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، انجمن منتظران، بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها، مؤسسه آوای ایمان و انجمن حمایت از خانواده‌های زندانیان ، اعضای هیأت مدیره انجمن منتظران، بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها، مؤسسه آوای ایمان، انجمن حمایت از خانواده‌های زندانیان و اعضای هلال احمر حضور داشتند.

 دکتر عاطفه سمائی نوروزی، رئیس دانشکده علوم پزشکی، در این جلسه به تبیین محورهای مرتبط با سلامت بانوان و پیشگیری از سرطان پستان پرداخت. وی با اشاره به اهمیت سلامت مادران و نقش آن در پایداری خانواده‌ها، بر ضرورت آگاهی زنان از روش‌های علمی تشخیص و درمان تأکید کرد و گفت: «پیشرفت‌های علمی در حوزه تشخیص زودهنگام سرطان پستان، نقش مهمی در موفقیت درمان دارد و توجه به مراجعه به متخصصان و پرهیز از توصیه‌های غیرعلمی از ضروریات این حوزه است.»

دکتر سمائی در ادامه به معرفی گروه‌های در معرض خطر از جمله افراد دارای اضافه‌وزن، بانوان ازدواج‌نکرده، کسانی که سابقه سقط جنایی دارند یا تجربه شیردهی نداشته‌اند اشاره کرد و افزود:آگاهی، سبک زندگی سالم و انجام غربالگری‌های منظم، مهم‌ترین راهکارهای کاهش ابتلا به این بیماری است.

 وی همچنین مهم‌ترین عوامل مؤثر در پیشگیری را شامل ورزش منظم، تغذیه سالم، پرهیز از مصرف فست‌فود، خواب کافی، سلامت روان و رعایت الگوهای رفتاری مناسب عنوان کرد.

در پایان، رئیس دانشکده با تأکید بر ظرفیت‌ها و امکانات موجود در حوزه سلامت بانوان، گفت: دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با برخورداری از امکانات درمانی متنوع از جمله حضور مستمر متخصص زنان و زایمان در کلینیک، انجام ماموگرافی و سونوگرافی با تعرفه دولتی در بیمارستان و حضور متخصصان سلامت روان و اجتماعی در مرکز سراج، آمادگی کامل دارد تا خدمات پیشگیری و تشخیصی را با هزینه مناسب در اختیار شهروندان قرار دهد.

 

Loading