تصویر لودر

 درخشش همکاران بهداشت اسدآباد در همایش کشوری مشهد مقدس





همایش کشوری تجلیل از مدیران، مربیان، مراقبین سلامت و بهورزان نمونه کشور با حضور دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد مقدس برگزار شد.

 در این آیین ملی، از برگزیدگان عرصه سلامت کشور تقدیر به‌عمل آمد و چهار نفر از همکاران شایسته دانشکده علوم پزشکی اسدآباد موفق به کسب عناوین نمونه کشوری شدند

 مریم ولایی – مدیر نمونه بهورزی
 نگار محبوبی‌راد – مربی نمونه کشوری
 بتول شهبازی – بهورز نمونه کشوری
 سمیه گلمحمدی – مراقب سلامت نمونه کشوری

 در این مراسم، وزیر بهداشت ضمن تجلیل از تلاش‌های بهورزان، مراقبین سلامت و مربیان بهورزی کشور، تأکید کرد خانه‌های بهداشت، پایه و ستون نظام سلامت کشور هستند و هرچه این پایه مستحکم‌تر باشد، نظام ارجاع، درمان و سلامت عمومی نیز کارآمدتر خواهد بود.

 در این همایش از ۴۹۹ نفر از همکاران حوزه بهداشت کشور شامل ۲۱۴ بهورز، ۱۳۶ مراقب سلامت، ۷۶ مربی بهورزی، ۴ رابط فصل‌نامه، ۵ بازنشسته و ۶۴ کارشناس مسئول بهورزی تجلیل شد.

 روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، ضمن تبریک به همکاران ساعی و افتخارآفرین خود، موفقیت آنان را مایه مباهات و افتخار مجموعه دانشکده می‌داند.

Loading