اولین جلسه کمیته آرد و نان کامل در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد برگزار شد
در راستای اجرای برنامههای شورای عالی سلامت و با هدف ارتقای کیفیت تغذیه شهروندان، نخستین جلسه کمیته آرد و نان کامل با حضور اعضا در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تشکیل شد.
اولین جلسه کمیته آرد و نان کامل با حضور مسئول دبیرخانه ساغ، رئیس اتاق اصناف، رئیس اتحادیه نانوایان، نمایندگان معاونت بهداشت و مدیریت غذا و دارو و همچنین نماینده کارخانه آرد زرین در محل دانشکده برگزار شد.
در این نشست ضمن بررسی سیاستهای شورای عالی سلامت و برنامه عملیاتی دبیرخانه ساغ دانشکده، اعضا بر ضرورت گسترش تولید و توزیع آرد و نان کامل در شهرستان تأکید کردند.
همچنین راهکارهای اجرایی برای بهبود کیفیت آرد، آموزش نانوایان و فرهنگسازی در میان شهروندان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات مهمی در زمینه توسعه تولید نان سالم و غنیشده در سطح شهرستان به تصویب رسید
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد