🔰 جلسه مشترک مسئولین دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد با شهردار اسدآباد

♻️ دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به اتفاق مهندس صادق نجفی فاتح معاون توسعه و مهندس نامجو مدیر حراست با مهندس دالوند دیدار و گفتگو کردند.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، در این نشست در خصوص استمرار همکاری‌ها در پروژه‌های جدید دانشکده و نحوه اجرای پروژه جدید بیمارستان حضرت اميرالمؤمنين(ع)، بحث و تبادل نظر بعمل آمد.

🔹 مهندس دالوند در ابن زمینه‌ها قول همه نوع همکاری لازم در رابطه با پیشبرد اجرای پروژه‌های فوق را به مسئولین دانشکده داد.

🔹 شهردار اسدآباد افزود: وظیفه ما و مجموعه همکاران، کمک به طرح عظیم و عام المنفعه ساخت بیمارستان جدید حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام می‌باشد.

💠 در این جلسه در خصوص تقویت همکاری‌های بین بخشی، ترسیم نقشه راه آینده و مسائل مطروحه مشترک نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

🌀 روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد