آگهی جذب نیروی مراقب سلامت(شرکتی)

شرکت راسا متین مبتکر الوند در نظر دارد جهت جذب نیروی انسانی صرفا در قالب نیروی شرکتی نسبت به جذب ۲ نفر ( ۱ نفر کارشناس بهداشت عمومی – ۱ نفر کارشناس مامایی ) از نیروهای بومی و از طریق شرکت در آزمون و طی مراحل گزینش با شرایط ذیل اقدام نماید . لذا از تمامی متقاضیان دعوت بعمل می آید از تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ لغایت ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ جهت ثبت نام صرفا با مراجعه حضوری به اداره منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد اقدام نمایند .

*شرایط عمومی :

*شرایط اختصاصی :

۱-بومی بودن متقاضی : (شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا یکی بوده و در حال حاضر در شهرستان ساکن باشد-فرد به تبعیت از همسر و ازدواج در حال حاضر در شهرستان ساکن باشد- فرم استشهاد محل سکونت برای افرادی که محل تولد آنها شهرستان اسدآباد نمی باشد)

۲-شرایط سنی برای کلیه ی داوطلبان حداقل ۲۰ سال و حداکثر ۴۰ سال می باشد.

۳- مدت خدمت سربازی انجام شده.

۳-به ازای تاهل و داشتن هر فرزند یکسال به سقف محدوده سنی داوطلب اضافه خواهد شد(حداکثر ۵ سال).

*سایر شرایط:

۱– نمره  اوليه داوطلبان براساس  آزمون کتبی محاسبه و به تعداد سه برابر ظرفيت پذيرش، به ترتيب نمره کسب شده در آزمون کتبی، مصاحبه عملی صورت پذیرد.

۲- به نمره مكتسبه شرکت کنندگان در آزمون که در راستای وظایف و ماموریتهای محوله مستقیما در مقابله با ویروس کرونا و درمان بیماری کرونا(کووید ۱۹) از تاریخ ۱/۱۲/ ۱۳۹۸ در مراکز درمانی و بهداشتی زیر مجموعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی، انستیتو پاستور و فوریتهای پزشكی خدمت نموده اند به ازاء هر ماه سابقه خدمت، دو (۲) درصد و حداکثر تا بیست (۲۰ ) درصد نمره کل اولیه فرد اضافه خواهد شد.

۳-به ازای تاهل و هر فرزند دو(۲) درصد، حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز آزمون کتبی داوطلب اضافه خواهد شد.

۴-نمره نهایی افراد پذیرفته شده با ضریب ۷۰ درصد امتیاز کتبی و ۳۰ درصد مصاحبه عملی محاسبه می گردد.

*نحوه ثبت نام :

– از تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ لغایت ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ نسبت به تحویل مدارک خود به اداره منابع انسانی دانشکده به آدرس میدان امام خمینی (ره) – ساختمان معاونت توسعه – طبقه دوم- اداره منابع انسانی اقدام نمایند .

*مدارک مورد نیاز ثبت نام :

عکس ۴*۳ یک قطعه – اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی – اصل و تصویر شناسنامه-اصل و تصویر کارت ملی-اصل و تصویر کارت پایان خدمت (جهت آقایان)

*زمان برگزاری آزمون کتبی :

۱۶ اسفند ۱۴۰۱-ساعت ۸ صبح

مکان : بلوار ۲۲ بهمن معاونت آموزشی دانشکده( بیمارستان امیرالمومنین(ع) سابق)

*تذکرات :

– به مدارک ناقص و یا ارسال مدارک بعد از زمان اشاره شده ترتیب اثر داده نمی شود .

-حداکثر تا ۳ روز بعد از اعلام نتیجه فرد شرکت کننده می تواند اعتراضات خود را به نماینده بازرسی دانشکده تحویل نماید

-با توجه به مراحل جذب (آزمون کتبی/مصاحبه تخصصی ،گزینش ) کسب نمره قبولی هیچگونه تعهدی در به کارگیری فرد به وجود نمی آورد و ملاک پذیرش فرد ابلاغ رای گزینش می باشد.

*فهرست شغل های مورد نیاز دانشکده :

شغل

محل خدمت تعداد

آزاد

ماما

دانشکده علوم پزشکی/مرکز بهداشت

جنسیت

تعداد

زن

شرایط احراز تحصیلی شغل مورد نیاز :

مامایی (کارشناس)

شغل