پیام تبریک دکتر بابک صفرزاده خوشابی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد بمناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت دانشکده:

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

زادروز حکیم بوعلی سینا،طبیب فرزانه و نامدار ایرانی فرصتی است برای ارج نهادن به مسئولیت پذیری خالصانه و تلاش‌های وصف‌ناپذیر پزشکانی که هر روزدر مسیرخدمت به مردم گام برمی‌دارند و ازخود گذشتگی و عشق به همنوع را جانی تازه می‌بخشند.

امیدکه ثمره این تلاش‌ها تسکینی برای آلام دردمندان باشد و صدرنشینان بارگاه ملکوت بر این همت نظر کنند.

تردیدی نیست مردم قدرشناس کشورمان هرگز همراهی جامعه پزشکی را به ویژه در روزهای سخت مبارزه با همه‌گیری کرونا فراموش نخواهند کرد.

روز پزشک را به همه پزشکان محترم به ویژه پزشکان شاغل در حوزه معاونت بهداشتی دانشکده تبریک گفته و از خداوند متعال سلامتی و موفقیت شما را خواستارم.

دکتر بابک صفرزاده خوشابی
معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد