اطلاعیه شماره ۲ در خصوص پذیرفته‌شدگان آزمون کتبی وزارت بهداشت مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۸

فرآیند بررسی  مدارک آزمون  پیمانی   سال  ۱۴۰۲

کلیه داوطلبانی که بر اساس نتایج اولیه اعلام شده آزمون کتبی از سوی جهاد دانشگاه واجد شرایط بررسی مدارک و ارزیابی تکمیلی گردیده­اند، می­توانند  از تاریخ ۰۵/۰۹/۱۴۰۲ لغایت ۱۱/۰۹/۱۴۰۲ نسبت به تکمیل مدارک بر اساس مفاد مندرج در آگهی و ارائه آن به اداره منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد اقدام نمایند.

• با عنایت به ضیق وقت،به مدارک و مستندات ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.لذا مجدداٌ و موکداً اعلام می دارد : لازم است مدارک مورد نیاز تهیه و داوطلبین شخصاً و به صورت حضوری در موعد مقرر تحویل نمایند.
  • بدیهی است عدم مراجعه داوطلب در زمان تعیین شده به منزله انصراف از فرآیند استخدام تلقی و طبق مقررات از سایر افراد جایگزین  دعوت خواهد شد.

مدارک مورد نیاز:

۱) پرینت کارنامه مندرج در سایت جهاد دانشگاهی که بر اساس آن داوطلب،مجاز به معرفی بررسی مدارک شناخته شده است.

۲) اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه «یک سری»

۳) اصل و تصویر کارت ملی( دوطرف) «یک سری»

تذکر۲ : در مواردی که کارت ملی جدید تحویل نگردیده، ارائه برگه رسید کارت ملی الزامی است.

۴) اصل وتصویر تمامی صفحات شناسنامه همسر و فرزندان ( در صورت تاهل )

• عکس ۴*۳ (۱ قطعه) پشت نویسی شده مشخصات سجلی

۶) اصل و تصویرکارت پایان خدمت و یا معافیت دائم به صورت پشت و رو (ویژه آقایان)

۷) تصویر گواهینامه رانندگی  صرفاً در خصوص متقاضیان رشته شغلی کاردان یا کارشناس فوریت های پزشکی

۸) اصل و تصویرگواهی پایان یا معافیت از قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان ویژه رشته های طرح اجباری«دوسری»

۹) گواهی اشتغال به کار مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان، باذکر تاریخ شروع و پایان طرح

۱۰) اصل و تصویر مدرک تحصیلی مورد نیاز مندرج در آگهی و یا گواهی فراغت از تحصیل و یا گواهینامه موقت تحصیلی

تذکر۱: برای داوطلبان مقطع کارشناسی ارشد، در صورت وجود قید مرتبط بودن مدرک تحصیلی در مقطع کارشناسی، ارائه گواهینامه مقطع تحصیلی قبلی نیز الزامی است.

تذکر۲: داوطلبانی که دارای مدرک تحصیلی بالاتر اعم از رشته تحصیلی مرتبط یا غیر مرتبط با شرایط احراز مشاغل مورد عمل دانشگاه می باشند، ارائه گواهینامه یا مدرک تحصیلی بالاتر نیز الزامی است.

۱۱) اصل و تصویرکارت و همچنین گواهی ایثارگری)خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان) معتبر از مراجع ذیصلاح با تایید معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و معاونت توسعه و منابع وزارت جهاد کشاورزی و جهت استفاده از سهمیه ایثارگری رزمنده یا فرزند رزمنده با قید حضور حداقل ۶ ماه خدمت داوطلبانه در جبهه.

تذکر۱: با توجه به هماهنگی های انجام شده سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با دفاتر پیشخوان دولت ، ایثارگران معزز می توانند جهت گواهی فوق به  دفاتر مذکور  مراجعه نمایند.

تذکر۲:  تصویر تمام صفحات شناسنامه پدر، مادر یا همسر در صورت استفاده از سهمیه ایثارگران(ویژه داوطلبان ایثارگر مشمول سهمیه جانبازان، آزادگان و رزمندگان)

تذکر ۳ : کارت  های ایثار گری قدیم  ملاک عمل بررسی مدارک نمی باشد و لازم است گواهی های ایثارگری  ویژه رزمندگان  دارای حداقل شش ماه حضور داوطلبانه ، جدید و از طریق مراجع  ذی صلاح اخذ شود.

تذکر ۴: کانون بازنشستگان ارتش جمهوری اسلامی ایران مرجع تایید برای گواهی ایثارگری نمی باشد

۱۲) گواهی معتبر از سازمان بهزیستی استان محل اقامت جهت استفاده از سهمیه معلولین عادی با قید عبارت

۱-استفاده از سهمیه ۳% استخدامی ۲- تایید اینکه معلولیت آنها مانع انجام فعالیت در رشته شغلی مورد نظر نباشد.

۱۳) مدارک مورد نیاز جهت افزایش سنی داوطلبانی که سن آنها بالاتر از حداکثر سن مندرج در آگهی می باشد:

• ارائه فرم خلاصه سوابق (فرم شماره ۵۰۲) و تصویر آخرین قرارداد
  • ارائه آخرین قرارداد شرکتی/ سابقه پرداخت بیمه به سازمان تامین اجتماعی/ گواهی از محل خدمتی
  • ارائه قراردادهای مربوطه یا گواهی از دستگاه محل خدمت
  • سابقه پرداخت کامل بیمه به سازمان های بیمه گر

۱۴) مدارک مورد نیاز  جهت  تایید امتیاز بومی شهرستان(صرفا ویژه داوطلبانی که در فرم خود اظهاری  خود را مشمول این امتیاز دانسته­اند)

الف- شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا یکی باشد.

ب-سکونت داوطلب به مدت حداقل ده سال با ارائه استشهاد محلی (براساس پیوست این آگهی ) ممهور به مهر فرمانداری یا  نیروی انتظامی (پاسگاه یا کلانتری محل)احراز گردد.

تبصره: به منظور احراز این بند، یکی از مستندات زیرلازم است .

۱- داشتن سابقه تحصیلی در مقاطع ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان در شهرستان مورد تقاضا مورد تایید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه

۲- گواهی اشتغال به کار رسمی ، پیمانی و قراردادی در بخش دولتی و عناوین مشابه در بخش خصوصی به همراه سوابق بیمه پردازی

فرم استشهاد محلي

بررسی مدارک