تصویر لودر

رعایت بهداشت و اصول نگهداری مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

تنها در شرایطی می‌توان انتظار داشت روزه‌دار سلامت جسم وروح را به دست آورد که مطابق قواعد صحیحی رفتارنموده و ضمن رعایت اصول صحیح تغذیه، به رعایت نکات بهداشتی در حین تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی توجه داشته باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر خواهشمند است روی لینک زیر کلیک فرمایید و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه، از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰، وزارت بهداشت را مطلع فرمایید.

https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2024/03/رعایت-بهداشت-و-اصول-نگهداری-مواد-غذایی-در-ماه-رمضان.pdf

 

Loading

فهرست