پیام تبریک ریاست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد بمناسبت هفته سلامت

به گزارش وبدا_اسدآباد:

دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده در پیامی هفته سلامت را تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هرساله هفته‌ی اول اردیبهشت ماه، هفته سلامت نام گذاری شده است تا بر اهمیت مقوله سلامت بر ابعاد اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه تاکیدی دوباره شود.انتخاب شعار «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» و عناوین هفته سلامت با محوریت سلامت خانواده و حق و مسئولیت همگانی، آموزش و پرورش تا آموزش عالی، سلامت زمین، سلامت روانی اجتماعی، فرهنگ سلامت، جوانی جمعیت است.اینجانب ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاش های ارزنده همه دست اندرکاران بخش سلامت کشور، خصوصاً اساتید، کارکنان، دانشجویان و کلیه پرسنل دانشکده علوم پزشکی ، آغاز هفته سلامت را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روزافزون یکایک همه عزیزان را مسئلت می نمایم.

دکتر الهه عزتی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد